dilluns

ANIMACIÓ LECTORA


Dimarts, dia 21 de febrer, anàrem a la classe de segon a presenciar una animació lectora. En l'aminació  va participar la mare d'una alumna, l'alumna i una companya. El material que van utilitzar, a més del llibre, va ser una presentació en la pissarra digital i dues manualitats que representaven als personatges principals del conte.

Alumnes escoltant el conte i visualitzant-lo
Manualitat 
Manualitat que represnta al pingüí del conte
Després, a l'hora del pati, li ferem una entrevista a Rosa, la mestra de segon. Ella ens va comentar que aquesta activitat es fa per fomentar la lectura. També ens digué que és important llegir a tota hora perquè és una manera de desenvolupar tots els processos cognitius del pensament, cosa que repercuteix en totes les assignatures i en la personalitat de l' alumne lector.


Representació del conte mentre la mare el llegia 

Aquesta activitat es fa des de sempre a l'escola i als xiquets els agrada molt que participen els pares, iaios o familiars i que formen part de les tasques que normalment es realitzen a l'aula.

A nosaltres ens ha agradat molt aquesta activitat perquè és diferent a una classe normal i també perquè ajuda en la convivència entre famílies, mestres i alumnes.



Marina i Luis (alumnes de 6é)